1 +
pristatytų užsakymų per metus
Įvairaus tipo krovinių pervežimo ir serviso paslaugos

Įmonė, kuri pasirūpins Jūsų krovinių transportavimu

Transporto įmonė „Hegvita” pradėjo savo veiklą 1996 metais bendradarbiaudama su Rusijos ir Balkanų rinkomis, o nuo 2004 metų atlieka pervežimus tik tarp Vakarų Europos šalių. Nuo pat savo veiklos pradžios dirbame laikydamiesi aukštų kokybės ir etikos standartų, o puikūs klientų atsiliepimai tai patvirtina.

Mūsų siūlomų paslaugų spektras atitinka šiuolaikinės rinkos tendencijas. Džiaugiamės galėdami pasigirti profesionalia ir kvalifikuota komanda, turinčia ilgalaikę patirtį krovinių pervežimo srityje. Naujas, ekologiškas ir naujausiomis technologijomis aprūpintas transporto parkas leidžia užduotis atlikti efektyviai, išmaniai ir patogiai.

Kokybė

Laikomės aukščiausios kokybės standartų: saugaus krovinių pristatymo nustatytais terminais su galimybe sekti krovinį 24/7.

„Hegvita” - patikimas logistikos partneris

Transporto parkas kiekvieno kliento poreikiams!

Savo transporto parke valdome standartines, bei Mega tipo tentines puspriekabes, o negabaritinių krovinių pervežimui galime pasiūlyti įvairių tipų žemagrindes platformas ir tele-mega platformą, galinčią vežti krovinius iki 29 m.

Logistikos paslaugos

Patikimi ir greiti krovinių pervežimai

Mumis pasitiki daugybė klientų visoje Lietuvoje. Jei reikia operatyvių ir kokybiškų logistikos paslaugų, kviečiame susisiekti.

hegvita favicon

Individualūs logistikos sprendimai jūsų verslui. Raskime sprendimą kartu 

Serviso paslaugos

Pasirūpinsime jūsų transportu!

Su mūsų teikiamomis vilkikų ir puspriekabių serviso paslaugomis galite būti tikri, kad jūsų transporto priemonės bus prižiūrimos ir remontuojamos profesionaliai, nes visus darbus atlieka kvalifikuoti ir ilgametę darbo patirtį turintys specialistai.

Didžiuojamės savo pasiekimais

Daugiau nei 25 metai patirties

Transporto įmonė “Hegvita” įkurta 1996 metais. Nuo pat pradžių įmonė nuosekliai plečia savo veiklą, taikosi prie besikeičiančių rinkos sąlygų ir teikia savo klientams aukščiausios kokybės krovinių pervežimo ir ekspedijavimo paslaugas. Nuo 2004 metų pervežimo paslaugas atliekame tik Vakarų Europoje ir Skandinavijoje. “Hegvita” visada orientuojasi į klientų poreikius, todėl transporto parką derina prie rinkos tendencijų, o transporto valdymo procese taiko šiuolaikiškiausias technologijas, optimizuojančias efektyvumą.

Didžiuojamės savo kvalifikuotu ir apmokytu kolektyvu, kuris kasdien atstovauja įmonę prieš klientą. Nuolat savo įgūdžius atnaujinantys vairuotojai geba saugiai ir taupiai valdyti transporto priemones, tinkamai elgiasi su kliento kroviniu ir maksimaliai operatyviai krovinį pristato gavėjui.

PASIRINKITE DOMINANČIĄ SRITĮ:
TRANSPORTO PASLAUGOS
KOMUNALINĖ,
ŽEMĖS ŪKIO,
MIŠKO TECHNIKA
EL. ATSARGINIŲ
DALIŲ
PARDUOTUVĖ
ehegvitaagro.lt